Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Zapečeni karfiol u bešamel umaku

1 srednja glavicu karfiola 
2 šalice naribanog sira 
3 dcl mlijeka
3 žlice brašna 
sol 
ulje 
vegeta
papar 
peršinov list

Kuhajte cvjetove karfiola u slanoj vodi (kada voda provri, dodajte karfiol i kuhajte 20 minuta te ocijedite). U drugu posudu ulijte ulje. Kad se ugrije, dodajte brašno, vegetu, papar, mlijeko, list peršina i kuhajte do srednje gustoće umaka uz stalno miješanje (da ne zagori). Karfiol stavite u posudu za pečenje, prelijte bešamel umakom, posipajte sirom i zapecite dok ne porumeni.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.