Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Zelena srca

Sastojci (mjera je šalica od 2 dcl):
✦ 3 jaja
✦ 1 šalica jogurta
✦ ½ šalice ulja
✦ 10 dag sjeckanog, blanširanog i ocjeđenog špinata
✦ 1 šalica pšeničnog grisa
✦ 1 šalica oštrog brašna
✦ 15 dag izmrvljenog feta sira
✦ 1 žličica praška za pecivo
✦ sol,
✦ papar

Priprema: Umutiti jaja, jogurt i ulje, potom dodati sve ostale sastojke i dobro sjediniti. Smjesom puniti male kalupiće i peći na 200 °C oko 20 minuta, dok ne porumene.

Recept iz knjige „Kolači – čarolija užitka 2

Galerija
Popis recepata u kategoriji "Jela od povrća"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.