Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Vruća čokolada

Sastojci:
✦ 20 dag čokolade za kuhanje
✦ 10 dag nougat mliječne čokolade
✦ 4 dcl mlijeka
✦ 4 dcl vrhnja za šlag
✦ žlica smeđeg šećera
✦ 2 vanilin šećera

Za ukras:
✦ vrhnje za šlag
✦ čokoladne mrvice



Priprema: Sve sastojke staviti kuhati na srednje jaku vatru. Kuhati dok se svi sastojci ne otope i prožmu. Rasporediti u 4 desertne čaše.

Ukras: Ukrasiti tučenim vrhnjem i čokoladnim strugotinama.

Recept iz knjige „Premium kolači – deserti i slastice
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 01.07.2019. Izdanje 15.06.2019. Izdanje 01.06.2019. Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.