Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Accapulco

Accapulco


Sastojci (za 1 osobu):
0,1 dl šećernog sirupa
0,5 dl tekile
0,3 dl likera od ribiza
4 kockice leda
1plošku limete
2 grozda ribiza
sodu (nije obvezno)
Priprema:
Usitnite kockice leda i stavite ih u široku čašu. Dodajte šećerni sirup, tekilu i liker od ribiza i dobro promiješajte. Operite grozdove ribiza, jedan stavite u čašu za koktel. Ukrasite rub čaše ploškom limete i preostalim grozdom ribiza. Po želji koktelu možete dodati malo sode.

Accapulco
Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.