Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Raffaello topli napitak

Sastojci (za 2 čaše):
✦ 2 dcl mlijeka
✦ 5,5 dag bijele čokolade
✦ 1 dcl vrhnja za šlag
✦ 1 žlica kokosovog brašna
✦ 1 vanilin šećer
✦ 3 Ferrero Raffaello kuglice
✦ malo cimeta

Priprema: Pomiješati mlijeko sa sjeckanom bijelom čokolade i žlicom vrhnja za šlag. Zagrijavati do vrenja uz povremeno miješanje. Maknuti s vatre i dodati kokosovog brašna i dobro promiješati. S vrućim napitkom preliti 3 Raffaello kuglice i pustiti barem 1 minutu da omekšaju. Izmrviti ih vilicom i umiješati u napitak. Od preostalog vrhnja za šlag i vanilin šećera napraviti čvrst šlag, te njime ukrasiti napitak. Posuti s malo cimeta i poslužiti dok je još toplo.

Recept iz knjige „Premium kolači - deserti i slastice

Galerija
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.