Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Sladoled s medenim preljevom

✦ 40 dag sladoleda od vanilije (ili po želji)
✦ 3 žlice maslaca
✦ 2 žlice škrobnog brašna
✦ 1 čaša meda
✦ nekoliko jagoda i malina

Maslac rastopimo uz neprestano miješanje na blagoj vatri, dodamo mu škrobno brašno, a zatim i med. Sladoled stavimo u staklene čaše, oblikujemo u kuglice (grabilicom za sladoled) i zalijemo ga toplim preljevom. Ukrasimo komadima jagoda i malina (ili nekim drugim voćem po izboru). Odmah poslužimo.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Slatko"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 01.07.2019. Izdanje 15.06.2019. Izdanje 01.06.2019. Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.