Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Čokoladna torta

6 jaja
12 dag brašna
5 dag kakao praha
8 dag meda
1/2 vrećice praška za pecivo
Krema:
20 dag maslaca
10 dag meda
10 dag mljevene čokolade
1 žličica ruma
kakao u prahu

Dobro izmiješamo žumanjke i med. Postupno dodajemo brašno, prašak za pecivo, kakao i na kraju tvrdo tučeni snijeg. Smjesu istresemo u dobro namašćen kalup za pečenje torte i pečemo oko 40 minuta na 180 °C. Za kremu pjenasto umiješamo maslac, med, mljevenu čokoladu i rum i nadijevamo tortu. Ohlađeni biskvit prerežemo na pola i premažemo kremom. Poklopimo drugim dijelom, premažemo ostatkom kreme i pospemo kakaom u prahu.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Torte"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.