Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Čokoladna torta

Biskvit
✦ 6 jaja 
✦ 12 dag brašna 
✦ 5 dag tamnog kakao praha 
✦ 8 dag meda ili šećera 
✦ ½ vrećice praška za pecivo

Krema
✦ 20 dag maslaca 
✦ 10 dag meda 
✦ 10 dag mljevene čokolade 
✦ 1 žličica ruma 
✦ kakao u prahu



Dobro izmiješajte žumanjke i med. Postupno dodajte brašno, prašak za pecivo, kako i na kraju tvrdo tučeni snijeg. Smjesu istresite u dobro namašćen kalup za pečenje torte i pecite oko 40 minuta na 180 ºC. Za kremu pjenasto umiješajte maslac, med mljevenu čokoladu i rum. Ohlađeni biskvit prerežite i premažite kremom. Poklopite drugim dijelom i premažite ostatkom kreme, te pospite kakaom u prahu.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Torte"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.