Dodir prirode Home Webshop Časopis Pitanja i odgovori Vijesti Arhiva

Toblerone torta

✦ 15 dag margarina
✦ 20 dag čokolade
✦ 2 žlice meda
✦ 20 dag šećera
✦ 1 dl koka kole
✦ 80 dag krupno mljevenih lješnjaka
✦ 80 dag krupno mljevenih badema
✦ 20 dag mljevenog keksa

  GLAZURA
✦ 5 dag crne čokolade
✦ 5 dag bijele čokolade
✦ 3 žlice ulja 



Lagano otopite margarin, čokoladu, šećer, med i koka kolu, miješajući dok se svi sastojci ne sjedine i rastope. U masu dodajte lješnjake, bademe i kekse. Dobijenu masu ulijte u trouglastu posudu u koju ste prethodno stavili prozirnu foliju, kako bi kolač lakše izvadili. Kolač stavite u frižider ili zamrzivač da se masa stisne. Bijelu i tamnu čokoladu rastopite s malo ulja. Izvadite kolač iz posude odvojite foliju i prelijte ga glazurom od čokolade.
Galerija
Popis recepata u kategoriji "Torte"
U STAJI. Sad već planiramo koliko stoke ostavljamo tijekom zime i koliko hrane joj treba osigurati. Stoku treba štititi od vrućine i davati joj dosta hladne i čiste vode.
Pročitaj više...
Podsjetnik

Arhiva prošlih brojeva časopisa

Izdanje 15.05.2019. Izdanje 01.05.2019. Izdanje 15.04.2019. Izdanje 01.04.2019. Izdanje 15.03.2019. Izdanje 01.03.2019. Izdanje 15.02.2019. Izdanje 01.02.2019. Izdanje 15.01.2019. Izdanje 20.12.2018. Izdanje 01.12.2018. Izdanje 15.11.2018. Izdanje 01.11.2018. Izdanje 15.10.2018. Izdanje 01.10.2018. Izdanje 15.09.2018. Izdanje 01.09.2018. Izdanje 15.08.2018. Izdanje 20.07.2018. Izdanje 01.07.2018. Izdanje 15.06.2018. Izdanje 01.06.2018.
Copyright © 2011. - Gospodarski list d.d.
code: Finesa d.o.o. design:Metuzalem d.o.o.